Димитър Ангелов: Благодарност към съдийството днес


Димитър Ангелов: Благодарност към съдийството днес
(сн. НБЛ)
04-03-2023 21:31 | Max Sport 2

Старши треньорът на Левски Димитър Ангелов похвали съдиите за ръководенето на мача с Рилски спортист в Самоков. Ето какво каза още наставникът след срещата, загубена от неговия тим:

 

„Опитваме се, но това ни е положението. Играем с каквото разполагаме. Опитвам се да даваме шанс на младите в някои моменти. Влизат, някъде се справят, някъде не, нормално е. Продължаваме да се борим, това ни е орисията.

 

Когато играеш срещу фаворитите, е много по-лесно от психологическа гледна точка. Ние играем освободено, те трябва да победят на всяка цена. В повечето случаи се представяме добре, но сме хора и се случва да нямаме ден в играта.

 

Флорвиъс е сам център, те имат четири човека. Един висок реално играе 20-25 минути, няма как с него да играем 35. Искаме да играем бързо, той тича в нападение, искаме да е агресиен и в защита, но губи физически сили и това е в реда на нещата.

 

С новия играч очаквам нещата да се стабилизират. Познавам го от много време. Беше в Киев Баскет преди. Добър играч е, украински национал, може да се състезава на позиции 4 и 5 смятам, че ще ни помогне.

 

Има още три мача до Купата. Нека първо да сме здрави, защото при нас всяка една контузия оказва влияние.

 

През сезона много критикувах съдиите, но сега искам да кажа нещо. Съдиите се справиха много добре с мача. Трябва, когато някой се справи добре, да се поздравява, така че благодарност към съдийството днес."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Левски, Димитър Ангелов
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи