Васил Евтимов: Някои играха без главите си


Васил Евтимов: Някои играха без главите си
(сн. НБЛ)
09-12-2023 22:34 | BGbasket.com

Старши треньорът на Черноморец Васил Евтимов отправи сериозни критики към представянето на своя тим в мача срещу Левски, въпреки победата.

 

„11-а поредна победа за нас – супер, но аз не съм доволен! Днес някои от играчите играха без главите си. Шон не е тренирал, той е на половин тренировка вчера, но стисна зъби и игра 35 минути. Не съм доволен от начина, по който играхме, защото се готвим цяла седмица, за да изиграем един мач. Сега пак трябва да го направим за Берое следващата седмица“, заяви Евтимов след мача.

 

„До някаква степен се обвинявам и аз и това ще се промени сега тази седмица, която ще тренираме. Като цяло не съм доволен от начина, по който играхме. Да, спечелихме, но Левски игра без двама контузени, нямаха гард и пак не успяхме да направим нещата, които аз изисквах от отбора. Загубихме борбата, това, което мен ме боли най-много, защото когато си доминиращ в шампионата и си най-добрият, трябва да го показваш всеки мач, а не да има такива, в които казваш – днес съм решил, няма да се боря. Не, ти се бориш всеки мач и доказваш на всички, че за това си №1“, категоричен бе наставникът.

 

„Днес ни взеха борбата, загубихме я, но ни вкараха само 72 точки – това беше единствената задача, която изпълнихме. Знаехме, че те нямат много вкарвачи в техния отбор, с изключение на Арнет и Флорвиъс, но ние от другата страна трябваше да вкараме 90-95. За втори пореден мач процентът на стрелба не ни е много добър“, добави той.

 

Мнението си за срещата сподели и капитанът на тима Христо Захариев, като може да го чуете във видеото.

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Черноморец, Христо Захариев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи