Тодор Тодоров: Все повече проблеми съпътстват отборите от НБЛ


Тодор Тодоров: Все повече проблеми съпътстват отборите от НБЛ
(сн. НБЛ)
04-02-2024 23:09 | Деляна Кадиева

Помощник треньорът на Спартак Плевен Тодор Тодоров коментира победата над Левски в София. Пред BGbasket.com той сподели за тежката ситуация на отборите в НБЛ, както и какво очаква от предстоящия двубой срещу ЦСКА.

 

Левски в какъвто и състав да е винаги е показвал през годините, че играе добър баскетбол. Димитър Ангелов е доста добър треньор и винаги успява да извлече максимума от своите играчи. Радвам се, че успяхме да вземем този мач, въпреки нашите проблеми. Все пак на фона на проблемите, които има Левски, ние няма смисъл да се оплакваме от това нещо. Важното е, че успяхме да спечелим.

 

Имаме нова среща след три дни. Трябва да успеем да извлечем максимума от играчите и за този двубой. Очакваме за срещата с ЦСКА какво и за тази с Левски. Имат добър треньорски щаб, трима национални състезатели, доста преспективни млади момчета, за които може би това ще бъде техния шанс. Ситуацията е същата като днеска. В случая отборът на ЦСКА изобщо не е за подценяване. 

 

Лошото е, че все повече проблеми съпътстват отборите от НБЛ. Това може би е нещото, за което повече трябва да се говори, за да се излезе по-бързо и по-скоро от тази криза. 

 

Феновете в нашата зала са много важни за мача ни срещу ЦСКА. Надявам се да стане един хубав двубой и да победим."

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Спартак Плевен, Тодор Тодоров
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи