Стълб под коша на ЦСКА на линия за Купата


Стълб под коша на ЦСКА на линия за Купата
(сн. НБЛ)
12-03-2024 13:04 | Веселин Михайлов

Новата седмица стартира с добра новина за ЦСКА. „Армейците“ отново ще имат на разположение един от своите стълбове под коша. В игра ще се завърне Александър Радукич, а това потвърди старши треньорът Росен Барчовски пред BGbasket.com. Това означава, че босненецът с хърватски корени ще бъде на линия за „червените“ в турнира за Купата на България, който ще се състои от 15 до 17 март.

 

Тежкото крило пропусна последния мач на столичния тим срещу Черноморец в края на миналата седмица, а причината бе свързана с разтежение. От лагера на „армейците“ предпочетоха да запазят 32-годишния играч за по-важните битки и по този начин се лишиха от неговите услуги за срещата с "акулите". Все пак 206-сантиметровият баскетболист отново поднови тренировъчен процес със своите съотборници и ще бъде готов за Финалната осмица в Бургас.

 

За последно той взе участие в двубоя срещу Рилски спортист в средата на миналата седмица. През този сезон Радукич може да се похвали със средни показатели от 13.7 точки. 8.4 борби и 2.8 асистенции за 23 мача в Sesame НБЛ.

 

На четвъртфиналите „армейците“ ще имат за съперник именно домакина на надпреварата – Черноморец. По програма двата отбора ще спуснат завесата на откриващия ден от Финалната осмица в „Арена Бургас“, тъй като ще се срещнат от 20 часа и 30 минути.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Купа на България, ЦСКА, Александър Радукич
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи