Костас Слукас: Страдахме много през сезона


Костас Слукас: Страдахме много през сезона
(сн. euroleaguebasketball.net)
27-05-2024 01:42 | Веселин Михайлов, пратеник на BGbasket.com в Берлин

 

Панатинайкос се завърна на върха в Евролигата след 13-годишно отсъствие и спечели седмата си титла. Ключова роля за триумфа на гърците имаше Костас Слукас, който бе избран и за MVP на Финалната четворка в Берлин. Гръцкият гард, който добави 4-ти трофей от турнира на богатите, заяви, че “зелените” са страдали много през сезона 



Треньорът ми се довери още от първия ден, вярвам в него, както и той в мен. Между нас съществува уважение и страхотна комуникация. Още от първия ден той каза на феновете на Панатинайкос да си купят билети за Финалната четворка и сега никой не може да му каже нищо. Гордея се с него, с моите съотборници и феновете на отбора. Това е историческо, спечелихме с 15 точки на полуфиналите и на финала след това. Заслужавахме да го направим.”

 

Страдахме много през този сезон. Това е моето семейство. Щастливи сме, че постигнахне подобен резултат. Панатинайкос не бе участвал на Финална четворка 12 години. Ергин Атаман е основната причина аз да съм в този тим. Той беше първият, който повярва в мечтата”, каза още Слукас. 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи