Тити Папазов готов с план на подготовка


Тити Папазов готов с план на подготовка
10-05-2007 16:59

„Доброто представяне на България на Европейското и в предишните квалификации породи интерес за контроли с нашия тим”, това сподели националният треньор по баскетбол Тити Папазов говорейки за програмата на подготовка за предстоящите допълнителни квалификации за Евро 2007 в Испания.
„Трудно беше да се направи подготовката. Започваме близо месец преди другите и мисля, че успяхме да изготвим добър план”, допълни специалистът и за пореден път потвърди, че ръководството но федерацията има абсолютно доверие към него. Осигурена е и премия при класиране на шампионата тази година, но без да се афишира официално. „Искам в деня на първата евроквалификация като се събудя да знам, че съм направил всичко по силите ми. Трябва да реализираме всичко според възможностите ни”, каза още Папазов.

Подготовката на мъжкия ни национален отбор започва на 1-ви юли. Предстоят контроли с Израел, турнир в София с участието на Дания, Грузия и Македония. Предвидени са още проверки в Белгия. Съперници на България в евроквалификациите, които стартират на 8-ми август са Босна и Херцеговина и Унгария.
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи