Олимпиакос позлатява Везенков, той пред раздяла с Торонто


Олимпиакос позлатява Везенков, той пред раздяла с Торонто
(сн. twitter)
04-07-2024 19:01 | BGbasket.com

Пътят на Александър Везенков към завръщане в Олимпиакос става все по-открит. Това твърди Константинос Мелайес от Gazeta.gr. Според информацията се очаква българският национал отново ще облече екипа на „червено-белите“ след един сезон пауза. Журналистът допълва, че крилото е отказало отправената оферта от страна на другия гръцки гигант – Панатинакос, който в края на миналия месец му направи предложение за 3 години на стойност 17 милиона евро.

 

 

 

Както е известно, само преди седмица 28-годишният баскетболист бе трансфериран от Сакраменто Кингс в посока Торонто Раптърс. Впоследствие 206-сантиметровият стрелец бе официално представен от канадците, но при самото представяне неговият номер не се виждаше. Това веднага породи спекулации за евентуална раздяла между двете страни.

 

 

 

След това стана ясно, че част от ръководните фактори на „червените“ са пътували до София, за да се срещнат с българина и неговото семейство. На крака в българската столица са дошли вицепрезидентът Йоргос Скиндилиас и спортният директор Христос Бафес. Смята се, че тимът от Пирея предлага договор на сина на Сашо Везенков, който надхвърля 14 милиона евро за следващите 4 години.

 

 

 

Мелайес допълва, че роденият в Никозия играч ще бъде поставен в листата на чакащите за освобождаване от Раптърс в следващите 48 часа. Това ще позволи на Олимпиакос да продължи със своята офанзива и да финализира сделката с Везенков.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Александър Везенков, Олимпиакос, Сакраменто Кингс, Евролига, НБА
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи