Ивайло Тонев все по-близо до завръщане


Ивайло Тонев все по-близо до завръщане
16-09-2024 18:19 | Веселин Михайлов

Добрите новини не липсват в лагера на Берое Стара Загора. Ротацията на „зелено-белите“ ще се увеличи в близко бъдеще. Очаква се съвсем скоро Ивайло Тонев да се включи по-активно в тренировъчния процес, тъй като към момента тренира без контакт. Това заяви старши треньорът Даниел Клечков след края на турнира за Купата на Плевен, където отборът от Стара Загора финишира четвърти.

 

Ивайло тренира с отбора от самото начало на подготовката. Въпросът е, че го прави без контакт, иначе се чувства добре. Много скоро ще започне да тренира и с контакт“, отбеляза наставникът.

 

Припомняме, че бившият младежки национал не доигра миналия сезон с екипа на Шумен. В началото на февруари крилото скъса предна кръстна връзка и претърпя операция. Впоследствие 25-годишният баскетболист смени клубната си принадлежност това лято, ставайки част от новосформирания състав на „зелено-белите“. 198-сантиметровият стрелец пропусна първите три контроли от подготовката на отбора, включително и турнира в Плевен.

 

За родения в Хасково играч това е бъде втори престой в Берое, след като защитаваше цветовете на тима между 2018 и 2020 година. 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Берое Стара Загора, Ивайло Тонев, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи