Втори 3х3 TARMAK турнир ще се проведе през септември в София


Втори 3х3 TARMAK турнир ще се проведе през септември в София
20-09-2024 11:52 | BGbasket.com

Втори турнир 3х3 TARMAK предстои в София. Събитието ще се проведе на 28 и 29 септември на паркинга на DECATHLON Подуяне.


На 28.09 (събота) от 10:00 ще се проведе турнирът за момчета до 16 г. (родени 2009 и по-късно). 


На следващия ден 29.09 (неделя), отново от 10:00, ще стартира турнирът за мъже 17+ (родени 2007 и по-рано).


Според броя записани отбори ще бъде направена програма за срещите. Турнирът ще бъде организиран на принципа на групова система, последвана от директни елиминации.

Специално за събитието ще бъде изграден нов професионален кош с настилка и трибуна за зрители на паркинга на DECATHLON Подуяне, като освен основното игрище, ще има и допълнителен корт за загрявка на отборите.


След предварителната регистрация в платформата на DECATHLON PLAY турнирът ще бъде качен и в официалната платформа https://play.fiba3x3.com/ и ще носи точки на състезатели и отбори за Световната ранглиста.


Важно е да се отбележи също, че при желание, всеки регистрирал се отбор, ще има възможност седмица преди събитието да щампира напълно безплатно в сервизите на организатора името на своя отбор, като покаже своята валидация за участие.


Регистрацията важи за един човек, като след името, задължително с наклонена черта "/" трябва да попълните името на вашия отбор. За да вземе участие, всеки отбор трябва да имам минимум трима регистрирани състезатели. Пример: Георги Димитров/Шампионите


Цена на участник в турнира на 29.09 за мъже 17+ е 10 лв. (изисква се регистрация и заплащане на таксата).


Освен много забавление ще има и конкурси за стрелба от далечно разстояние и забивки. Всичко това ще е допълнено със страхотни награди, така че не пропускайте да направите предварителна регистрация в DECATHLON Play, за да си гарантирате място. Може да го направите ТУК.

 

За призьорите при мъжете 17+ ще има купи и награди, както и ваучер на стойност 600 лв. (за първо място), 400 лв. (за второ) и 200 лв. (за трето).

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи