Куриоз! Кипърски тим обърка Черно море с Черноморец


Куриоз! Кипърски тим обърка Черно море с Черноморец
(сн. balkan-basket.com)
22-09-2024 12:00 | BGbasket.com

В куриозна ситуация изпадна кипърският АЕЛ Лимасол, който участва на провелия се в Ботевград турнир в памет на Георги Христов. Освен домакина Балкан, в надпреварата се включи и Черно море Тича, но се оказва, че и до момента в лагера на АЕЛ, или поне хората, които поддържат социалните им мрежи, смятат, че това е... Черноморец.

 

Още на тръгване за България, от клуба споделиха публикация, в която анонсираха, че ще участват в турнира в Ботевград заедно с вицешампиона Балкан и Черноморец, като тук не става въпрос само за обикновена грешка в близките имена.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от AEL Limassol BC (@aelbc_cy)

 

След това логото на бургаския тим бе слагано в още няколко поста около турнира, продължавайки да се твърди, че АЕЛ ще играе именно с този отбор.

 

Дори и след мача с Черно море Тича, от клуба написаха, че са победили не „моряците“, а Черноморец, отбелязвайки, че тимът е спечелил редовния сезон в НБЛ и е достигнал до полуфиналите.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от AEL Limassol BC (@aelbc_cy)

 

В крайна сметка АЕЛ завърши на второ място в турнира в памет на Георги Христов, който бе спечелен от Балкан, а Черно море остана трети.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Черно море Тича, Черноморец
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи