Любомир Киров: Нищо не можем да извадим от този мач


Любомир Киров: Нищо не можем да извадим от този мач
(сн. НБЛ)
05-10-2024 21:37 | Max Sport 2 | BGbasket.com

Рилски спортист се поздрави с ударен старт на новия сезон в Sesame НБЛ. Действащите шампиони не се поколебаха срещу обезкървения Спартак Плевен след 99:81 в „Арена Самоков“. Старши треньорът Любомир Киров имаше своите забележки от представянето на Рилецо през второто полувреме.

 

Генерално нищо не можем да извадим от този мач, защото Спартак очевидно не е в добро състояние. Не съм доволен от края на мача и от второто полувреме, където получихме по 23 точки и в двете части, което е много. Разбира се, хубаво е, че вкарахме 99 точки, но с лош процент от тройката. Това, което ни предстои в Унгария през следващата седмица, е сериозен тест за нас.

 

Ние така играем, независимо от това срещу кого излизаме. Винаги играем с желание, не мога да коментирам другия отбор, неговият треньор ще каже. Ние във всеки мач да играем със желание и това го показваме и при борбите, и при бързата атака“, добави той.

 

Идеята беше нито един от играчите да трупа големи минути, за да имаме свежест в Унгария и в следващите мачове. Влизаме в месец с осем мача.

 

Празненства в отбора ще има, но ще са леки, защото ни предстои двубой срещу АЛБА Фехервар от ФИБА Къп през следващата седмица“, поясни Киров. 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Рилски спортист, Любомир Киров, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи