Vivatel удължи договора с баскет централата


Vivatel удължи договора с баскет централата
Атанас Тонев и Ричард Шиърър (снимка:sportni.bg)
31-05-2007 17:00 | Gong.bg

Българската федерация по баскетбол удължи договора си с един от основните си спонсори - телекомуникационната компания  Vivatel”. Председателят на БФ Баскетбол Атанас Тонев и изпълнителният директор на "Вивател" Ричард Шиърър подписаха договор за продължаване на сътрудничеството. Според договора, логото на оператора ще стои на официалните и тренировъчните екипи на мъжкия и женския национални отбори. 
„Отново засвидетелстваме вярата си във възможностите за победи на българския баскетбол и таланта на играчите. Пожелаваме на мъжките и женските национали успех в квалификациите за Евробаскет 2007, както и на подрастващите в предстоящите европейските първенства! Вярваме, че тази година с общи усилия, те ще успеят да докажат на света качествата на българската баскетболна школа и ще се борят за победа”, каза изпълнителният директор на компанията Ричард Шиърър.
Същият пожела успех на националните тимове в предстоящите евроквалификации и получи екип на националния отбор от изпълнителния директор на централата ни Иван Ценов.
"Много сме доволни от сътрудничеството си с "Вивател". През тази година го разширяваме, като освен спонсор на националните отбори, мобилният оператор ще има рекламно присъствие и във всички събития, които огранизираме. Става дума за държавното първенство, турнирите за Купа България, Мача на звездите. Продължаваме сътрудничеството си и по линия на стрийтбола, като ще организираме държавния шампионат с финансовата подкрепа на "Вивател", заяви Атанас Тонев.
Мобилният оператор “Vivatel” е генерален спонсор също и на Българска федерация по волейбол.

Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи