Черно Море и Етър се борят за място в четворката


02-06-2007 23:30

Лукойл Академик победи с 91-54 Етър Велико Търново на финалите при 14-годишните момчета. Въпреки загубата домакините запазиха шансове за класиране във финалната четворка. За целта те трябва да победят в последният мач от първата фаза на турнира Делфин от Бургас и да разчитат на загуба на Черно Море от Лукойл Академик. При всяка друга ситуация ще се класира отборът от морската столица заедно с вече направилия това тим на Лукойл Академик.

След вчерашната изненадваща победа на Шампион над Етър, те допуснаха загуба от Делфин и нямат шанс за класиране на полуфинал. Отборът на Делфин също няма шанс да играе във финалната четворка, поради загуба в директния сблъсък с Черно Море.
Преди мачовете от последния ден да обобщим само, че Лукойл Академик и Балкан вече са се класирали за полуфиналите и чакат своите съперници. Останалите два отбора за първата четворка ще бъдат определени от следните мачове: в група А това ще е победителя от двубоя между Тигър Ямбол и Левски, докато в група Б вариантите са два както вече споменахме. Ако Черно Море бие Лукойл Академик се класира, но ако падне по-всяка вероятност това ще бъде отборът на Етър Велико Търново.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи