Черно Море Одесос спечели група А в Русе


Черно Море Одесос спечели група А в Русе
Христина Иванова с 31 точки за Левски Спартак
03-06-2007 16:10

Под ръководството на треньорката Светла Жечева съставът на Черно Море Одесос записа втора победа в първият мач от днешната програма на финалния турнир за девойки в Русе. Днес момичетата от Варна надделяха над НСА с 86–73 и дадоха заявка за първото място в групата.
Инес Субашка отново показа, че вече няма спомен от контузия в рамото и бе най-резултатна за Черно Море с 30 точки. Тя добави към актива си 10 борби и 7 откраднати топки като направи коефициент от 29, най-много в мача. Добре й партнираше съотборничката Весела Маринова, която вкара 25 точки и подаде 6 асистенции.
За НСА усилията на Мария Цанкова не бяха достатъчни за нещо повече от почетна загуба. Крилото на НСА вкара 27 точки и добави 15 овладени топки.
Във вторият мач от същата група Левски Спартак записа победа над Рилски Спортист със 67–50. Тази победа автоматично направи отборът на Черно Море Одесос победител в тази група, а утре в битка за второто място и място в четворката ще се борят НСА и Левски Спартак. Съставът на Рилски Спортист завършва на последното 4-рто място в групата независимо ит изхода им в последният мач от първоначалната фаза утре срещу Черно Море Одесос.
Христина Иванова бе най-добра за Левски Спартак с 31 точки, а Стефка Митева завърши с дабъл дабъл – 19 точки и 10 борби.

На долните линкове са актуализираните статистики след всеки изигран мач.  

ЗА ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА КЛИКНЕТЕ ТУК.


ЗА ОТБОРНА СТАТИСТИКА КЛИКНЕТЕ ТУК.

 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи