ЦСКА бие Лукойл в повторение на женският финал


ЦСКА бие Лукойл в повторение на женският финал
03-06-2007 23:53

На първенството за девойки (18) в Русе ЦСКА победи със 73-66 Лукойл Нефтохимик в повторението на женският финал от тазгодишните плейофи. С тази победа ЦСКА заедно с Дунав Еконт се класираха за финалната четворка, независимо от изхода на двубоят помежду им утре вечер в зала Дунав. И двата отбора имат по две победи, докато Лукойл Нефтохимик и Марица са все още без спечелен мач.
Дунав Еконт и ЦСКА ще играят за определяне на първенеца в тази група, който ще избегне силният отбор на Черно Море Одесос, спечелил вече група А.
За ЦСКА центърът Веселка Тодорова вкара 21, Вероника Илиева добави 18, а Сара Маринова завърши с 12 точки.
От състава на Лукойл Нефтохимик две баскетболистки отбелязаха 54 от общо 66 за своя отбор. Бистра Аладжова завърши с 29, а Димана Георгиева вкара 25 точки.
Преди този мач Дунав Еконт също си осигури място сред четирите най-добри отбора след лека победа със 103–57 над състава на Марица Пловдив. Анета Митева този път бе най-резултатна за Дунав със 17 точки, а Даниела Петева и Мария Байчева вкараха по 16.
Два мача привличат внимание от утрешната програма на турнира, това са двубоите между Левски Спартак и НСА за определяне на четвъртият полуфиналист и Дунав Еконт-ЦСКА остава да решат кой ще победи в група Б.

На долните линкове са актуализираните статистики след всеки изигран мач.  

ЗА ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА КЛИКНЕТЕ ТУК.


ЗА ОТБОРНА СТАТИСТИКА КЛИКНЕТЕ ТУК.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи