Кой иска да спечели телевизор?


Кой иска да спечели телевизор?
08-06-2007 22:07

Петък, 8-ми Юни. 
Прочетох наскоро (преди 3 дни), че новият сръбски национален треньор Зоран Славнич давал за награда телевизор или компютър за онзи, който му намери телефонния номер на Владимир Радманович. Вярно, че малко късно реагирах, но какво да се прави.  

А, не! Не съм търсила номера на Радманович! Честно, не съм! Не, че един нов компютър ми е излишен, ама някак нямам стимул. Виж, ако ставаше дума за Педжа Стоякович щях да се замисля, ама да не сменям темата, че ще си забравя мисълта…

А тя е (все още), че проумях един от възможните начини да му помогнем на наставника. Явно дори съмненията ми за назначаването му начело на Сърбия бледнеят пред пристрастията ми към местния баскетболен тим, та може би заслужава насока.

В Западната ни съседка може и да няма човек, който (поне засега) да не може да изпълни молбата на бившия славен баскетболист в опита му да се свърже с един от селектираните от него национали, но ми се струва, че у нас – има!

Давам само няколко отправки за тази личност:

1. Много е убедителен. И като казвам много, имам предвид много.

2. Вчера въпросният човек каза в интервю, че „може да намери път към сърцето на всеки”, а в това отношение определено може да му се вярва.

3. Абсолютно доказано е, че няма, ама наистина няма човек, чийто телефонен номер той да не може да открие!

Така че, ако Славнич иска да говори с Радманович във възможно най-кратки срокове по-добре да погледне малко отвъд границите на страната си.
Ама всъщност защо да му подсказваме на сръбския треньор като може да се окаже съперник на българските баскетболисти, а в лицето на въпросния човек май България би имала сериозен коз на Европейското…


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи