Лесни победи за фаворитите в група А


Лесни победи за фаворитите в група А
Рилски Спортист (14)
10-06-2007 14:31

Първите три мача от днешната програма на финалите за момичета до 14 години завършиха с очаквани победи на фаворитите в тях.
Черно Море Одесос продължава да е единствения отбор без загуба в група А след лесна победа над Ямбол със 101 – 44. Центърът на варненки Антония Янкова отбеляза 20 точки и овладя цели 18 топки.

Левски Спартак след като загуби от временния лидер вчера не срещна особени трудности срещу Пирин Темков. "Сините" също преминаха границата от стоте точки, като победиха със 106 – 33. Полина Василева изигра поредния си силен мач от турнира. Гарда на „сините” остана само на две асистенции от трипъл дабъл. Тя вкара 19 точки, грабна 11 борби и подаде 8 пъти на съотборничките си. Василева продължава да води в класацията за най-полезен състезател. Тя има коефициент от 23.0, следвана от Антония Янкова с 22.0.

В последната среща от групата Рилски Спортист под ръководството на Иван Лепичев победи Дунав със 72 – 50 и по всяка веротност ще играе за разпределение на местата от 5-то до 8-мо. Шансовете на тима от Русе да попадне там също са добри, въпреки загубата днес.

Следобедната програма предлага три срещи от другата група Б, но и в тях фаворитите едва ли ще сбъркат.

На долните линкове са временните индивидуални и отборни статистики.  

ЗА ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА КЛИКНЕТЕ ТУК.

ЗА ОТБОРНА СТАТИСТИКА КЛИКНЕТЕ ТУК. 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи