Славия и Черно Море Одесос продължават без загуба


Славия и Черно Море Одесос продължават без загуба
Черно Море Одесос (14)
12-06-2007 03:16

Няколко въпросителни останаха за последния ден от груповата фаза на финалите за момичета до 14 години в София.

Рилски Спортист ще има последен шанс да влезе във финалната четворка, но за целта трябва да победи един от двата отбора без загуба досега – Черно Море Одесос. Състезателките от Самоков успяха да победят драматично състава на Ямбол само с точка 61 – 60, като се отличи Петя Истилянова с 19 точки и 11 борби. Черно Море Одесос не остави никакви шансове на Пирин Темков и спечели леко с 82 – 34. Отличен мач за Антония Янкова с 14 точки и 14 борби.

Другият полуфиналист от тази група е отбора на Левски Спартак, независимо от изхода им в мача срещу Ямбол утре. Те успяха да победят без особени затруднения Дунав с 81 – 38. Най-много за победителките вкара Ивета Андреева – 23 точки, а Полина Василева завърши мача със 17 точки. Василева продължава да води в класацията за най-полезен състезател с коефициент от 24.0 средно на мач, следвана веднага от Антония Янкова от Черно Море Одесос с 22.5. На трета позиция е Стела Бонева от Септември 97 с 21.5. Бонева вкара най-много точки (24) за победата на своя отбор над Академик Пловдив с 89 – 32.
Септември 97 ще се бори утре в 16.00 срещу Тони 7 в битка за влизане във четворката. И двата отбора имат по една загуба, след като Тони 7 загуби тази вечер от Славия с 49 – 60. Голмайсторката на турнира до този момент Виктория Стойчева бе пазена добре от състезателките на Славия и вкара само 16 точки. Въпреки, че момичетата от Сливен на моменти се доближиха в резултата, домакините показаха повече и заслужено се поздравиха с крайния успех. Дора Севова завърши с най-много за Славия – 14 точки.

Съставът на Монтана 2003 ще завърши твърдо на 4-то място в група Б след като надделя убедително над Доростол Силистра с 82 – 62.
 На долните линкове са временните индивидуални и отборни статистики.  

ЗА ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА КЛИКНЕТЕ ТУК.

ЗА ОТБОРНА СТАТИСТИКА КЛИКНЕТЕ ТУК. 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи