Септември 97 влезе в четворката


Септември 97 влезе в четворката
Септември 97 (14)
12-06-2007 23:04

Септември 97 победи драматично Тони 7 от Сливен със 68 – 62 и намери място сред четирите отбора, които ще разпредлат медалите на финалите за момичета до 14 години. В един много оспорван мач благодарение най-вече на отличните в този мач Нора Георгиева и Стела Бонева Септември 97 успя да спечели и ще срещне Черно Море Одесос в първият полуфинал утре. Георгиева вкара 20 точки и добави 10 борби, а Бонева завърши с актив от 13 точки и 12 борби.

За отбора на Тони 7 гардовата двойка Виктория Стойчева (с 21 точки) и Радостина Рашева (с 23) отбелязаха общо 44 точки. Рашева вкара и 4 тройки. След като хвърлиха доста усилия гостенките бяха на прага да обърнат двубоя в тяхна полза, но малко не им достигна накрая. Състезателките на Септември демонстрираха добра стрелба, а също така изпълниха няколко образцови контраатаки.
Славия би за пореден път, този път Монтана 2003 с 87 – 31. Момичетата на Надка Голчева показват добра колективна игра и заслужено спечелиха групата си без загубена мач. Те ще играят с Левски Спартак във втория полуфинален мач утре от 16.00 часа. Преди двата полуфинала са мачовете за разпределение на местата от 5-то до 8-мо.

В мач без значение Доростол Силистра записа първа победа над Академик Пловдив след продължение с 87 - 79.

След изиграването на мачовете от груповата фаза Виктория Стойчева продължава да води в класацията за стрелец номер 1 на турнира със средно 24.2 точки на мач. При борците начело излезе Антония Янкова от Черно Море Одесос с 11.2 борби на среща, а при подавачите най-добра е Полина Василева с 6.4 асистенции на мач. Състезателката на Левски Спартак продължава да води и в класацията за най-полезен състезател. Нейната съотборничка Зорница Мълчанкова е в челото на „крадците” с 5.2 откраднати топки на мач.
На долните линкове са временните индивидуални и отборни статистики.  

ЗА ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА КЛИКНЕТЕ ТУК.

ЗА ОТБОРНА СТАТИСТИКА КЛИКНЕТЕ ТУК. 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи