Женският отбор под 20 губи от Русия


Женският отбор под 20 губи от Русия
Лиляна Илиева в акция
20-06-2007 03:03

Българският национален отбор за жени до 20 години, продължава подготовката си за Европейското първенство в София, с участие на силен международен турнир в Турция. Днес отборът воден от Тина Димитрова загуби от Русия с 53-60.
Мачът започна добре за българските момичета, които поведоха с 6-0. Българките продължиха с добрата си игра и затвориха първата част с преднина от пет точки, 16-11. През втората четвърт България продължи да води и след първото полувреме резултатът бе 25-23 в наша полза.
Рускините започнаха много добре третата четвърт, като отбелязаха осем поредни точки. Българките изравниха при 34-34, но това беше за последен път в двубоя. Русия отново поведе и имаше аванс от шест точки, 46-40, след края на третата четвърт. В последната част нашите момичета опитаха да се върнат в мача, но допуснаха доста грешки и разликата скочи в полза на Русия. В един момент тя бе 12 точки, но в крайна сметка преднината бе намалена до 7 в края на мача.
Решаващ фактор за победата на Русия бе превъзходството в борбата под двата коша. Те овладяха 42 борби, от които 16 в нападение, срещу общо 23 за България.
 
ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ ДВУБОЯ С РУСИЯ.
 

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи