Костаки няма да идва в ЦСКА


Костаки няма да идва в ЦСКА
21-06-2007 15:28 | Любомир Нешев

Едно от спряганите имена за женския ЦСКА подписа с шампиона на Израел. Анастасия Костаки, която бе едно от желанията на треньора Георги Божков за водещ плеймейкър на тима ще играе за новия шампион на Израел и участник във женската Евролига на ФИБА Европа – Елицур Рамла.

Израелският отбор хвърля големи средства след като вече подписа с Шай Дорон, Чесити Мелвин и Анастасия Костаки. Освен това Лейн Селуин преподписа за още една година.

Дорон в момента играе за Ню Йорк Либърти и ще се завърне в родината си веднага след като завърши сезона на WNBA. Рамла ще бъде нейният първи Израелски отбор след 6 години странство.

Чесити Мелвин се връща в Израел след две години в Русия, където защитаваше цветовете на Динамо Московски регион и ЦСКА Самара. В момента играе за Чикаго Скай в WNBA, като в досегашните 6 мача прави по 12.0 точки и 8.3 борби средно на мач.
Анастасия Костаки е един от топ плеймейкърите в Европа. Тя е основен гард на гръцкия национален отбор. Миналата година бе съотборник на Чесити Мелвин в Динамо Московски регион, като вкарваше средно по 13.4 точки на мач. Миналата година тя също игра в WNBA за отбора на Хюстън.


Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи