Звезда разби Партизан, остава в серията


Звезда разби Партизан, остава в серията
Вук Радивоевич вкара 29 (снимка: Цървена Звезда)
23-06-2007 10:18

Баскетболистите на Цървена Звезда победиха убедително Партизан с 91 – 77 в мач номер 3 от финалната серия на Синалко Суперлигата на Сърбия. Така резултата стана 1 - 2, играе се до три победи.
Най-резултатен за Звезда бе Вук Радивоевич с 29 точки, който добави и 6 асистенции, а спрягания за Проком Трефл Милан Гурович вкара 27 точки и овладя 9 борби. За Партизан Урош Трипкович бе най-резултатен с 15 точки, Предраг Дробняк добави 14.

Въпреки, че на срещата имаше предимно „навиячи” на Партизан, около 6000 на брой състава на символичните гости в зала Пионир буквално разби надеждите на „чернобелите” за триумф още същата вечер.

Треньорът на Цървена Звезда Стеван Караджич бе щастлив с победата на своя отбор, честити на играчите си за прекрасната игра и сподели пред медиите, че Звезда заслужава поне пети мач в серията.

Стратега на Партизан Душко Вуйошевич каза, че е очаквал гостите да не се предадат лесно за разлика от много хора, които са се мислили, че серията ще свърши и започнат празненствата.
Мач номер 4 от серията се играе в неделя от 22.00 българско време. Партизан е шампион на Сърбия за последните пет години.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи