Чужденец ще бъде помощник на Барчовски


Чужденец ще бъде помощник на Барчовски
Росен Барчовски (снимка: cskabasket.net)
24-06-2007 14:30 | topsport.bg

Старши треньорът на мъжкия отбор на ЦСКА Росен Барчовски още не е определил кой ще бъде негов помощник, но със сигурност той няма да бъде българин, информира Топспорт.

„Ще обява решението си следващата седмица – заяви Барчовски. – Със сигурност мога да кажа, че Тони Дечев няма да бъде помощник, защото той ще изпълнява други функции в клуба. Избирам между няколко чуждестранни треньори, но не искам да споменавам имена, за да не засегна тези, които не бъдат посочени.”

„Червените” още не са получили покана за участие в турнира на ФИБА Европа, разкри още Барчовски. В момента не е ясен форматът на състезанието. 16-те най-добри отбора във ФИБА Европа ще пътуват за сметка на централата, която ще поема и таксите на съдиите.

Женският отбор на ЦСКА очаква покана за участие в Евролигата до началото на юли. Ако тази година не попаднели в най-силния баскетболен турнир, момичетата на Георги Божков били сигурни за участие в него през 2008 година.
От ФИБА умували върху кандидатурата на „червените ангели”, като липсата на модерна зала била най-голямата пречка за покана на шампионките и носителки на Купата на България. Ако не влезнат в Евролигата ЦСКА ще играе пак във ФИБА Къп.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи