Загина Емил Коен


Загина Емил Коен
24-06-2007 23:48 | Gong.bg

Генералният мениджър на ЦСКА Емил Коен и президентът Владимир Федяев са загинали тази нощ във Франция при зловеща автомобилна катастрофа. Преди часове агенциите разпространиха информация за пътния инцидент, съобщавайки, че БМВ с двама българи в него се е врязало в автобус с 45 пътници.
Двамата в автомобила са загинали на място, а 24-ма от пътниците са настанени в болница.
Пред вестник „Тема Спорт” от префектурата в Рен са потвърдили имената на българите – Емил Бояджиев Коен и Владимир Федяев.
Цял ден мобилният телефон на Емил Коен не отговаряше, а след новината за катастрофата във Франция хората от ръководството на баскетболния ЦСКА и близки на Коен са се усъмнили, че нещо лошо се е случило с него и Владимир Федяев.
 
Двамата трябваше тази сутрин да се срещнат с представители на УЛЕБ във френския град Брест и утре да се приберат в София.

Инцидентът е станал в 5,30 часа сутринта. БМВ-то навлязло в насрещното движение. Според данни на полицията катастрофата е причинена от водача на автомобила, който бил заспал на волана. От удара шофьорът на колата и пътникът вътре са загинали на място. 24 души от пътуващите в автобуса са пострадали . От по сериозни наранявания те са били спасени от предпазните колани, които са си били сложили.

"Тема Спорт" припомня, че точно преди седмица Емил Коен и Владимир Федяев се отърваха на косъм от смъртта при друг пътен инцидент. Тогава ТИР навлязъл в платното, в което се движел автомобилът, управляван от Коен и само бързата му реакция ги спасила.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи