Чонси Билъпс става свободен агент


Чонси Билъпс става свободен агент
Чонси Билъпс (снимка: ESPN)
25-06-2007 22:01 | espn.com

Една от големите звезди на „Буталата” Чонси Билъпс отказа да поднови договора си с Пистънс и реши да опита късмета си на свободния пазар, информира ESPN.

„Въпреки всичко Детройт Пистънс си остава първа опция за Чонси, ще се опитаме да се разберем с клуба, но ако не можем ще търсим други възможности, за да подсигурим добър контракт на играча,” каза агента му Анди Милър.

Билъпс трябваше да изработи 6 милиона и 819 000 долара в последния сезон от договора му с Детройт. Той обаче има клауза, която му позволява да наруши този договор и бъде свободен агент.
Президента на Пистънс Джо Дюмарс постоянно повтаряше, че е спокоен за Билъпс и играча ще остане и следващата година в отбора. Билъпс и агента му ще се целят в малкото останали отбори, които имат възможност за по-големи заплати. Два такива отбора са Милуоки Бъкс и Мемфис Гризлис, които могат да си позволят висока заплата и в същото време имат нужда от качествен плеймейкър. Те обаче едва ли ще могат да предложат по-голяма заплата от тази, която Детройт предлага.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи