Груев: "Вярвам, че следващия сезон ще съм по-добър"


Груев: "Вярвам, че следващия сезон ще съм по-добър"
Александър Груев (Снимка: sportni.bg)
27-06-2007 21:20

Капитанът на Рилски Спортист Александър Груев даде първото си интервю след като поднови договора си. Той бе любезен да отдели малко от времето си и да отговори на нашите въпроси.


Първо поздравления за новия договор. Как се чувстваш след като преподписа с отбора си ?
Благодаря! Чувствам се добре, мисля че взех правилното решение, след като имаше няколко предложения към мен и ми трябваше време да помисля. В крайна сметка целите на Рилски Спортист съвпадат с моите за следващата година затова реших да подпиша с тях.


Чува се, че други отбори ще разполагат с добър бюджет. Какви са амбициите на Рилски Спортист през новия сезон?
Нас ни интересува единствено нашия бюджет и това да бъдем сред първите 6 отбора. Това дали ще успеем зависи само от нас.
 
А твоите лични цели какви са, смяташ ли, че ще можеш да покажеш по-добри игри от миналия шампионат ?
Каквото зависи от мен ще го направя. Ако съм жив и здрав не виждам причина да не подобрявам играта си. Далеч съм от мисълта че съм стигнал тавана си.
 
Бе включен в разширения състав на националния отбор на България и на първи юли започваш подготовка. Как преценяваш шансовете ти да попаднеш сред 12-те, а и тези на отбора да се пребори с Босна и Унгария?
Ще тренирам и ако съм здрав имам своите шансове. Това дали ще попадна в 12-те зависи първо от мен, след това от селекционера и дали ще имаме натурализиран гард. Като цяло имаме много силни единици и не виждам защо да не победим отборите на Босна и Унгария.
 
Благодаря ти Сашо, пожелаваме ти да си жив и здрав и успехи с националния отбор и Рилски Спортист.
Мерси.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи