Орландо оттеглиха офертата си за Миличич


Орландо оттеглиха офертата си за Миличич
Дарко Миличич (снимка: Getty Images)
05-07-2007 18:43

Орландо Меджик оттеглиха офертата си за Дарко Миличич, който е свободен агент. Това означава, че вероятността сръбският играч да се върне и играе за Орландо е много малко вероятна.

Миличич бе „ограничен” свободен агент, което означава, че при поява на друга оферта от друг клуб Орландо могат да предложат същата сума и задържат играча. Но от този момент след като Орландо обявиха, че се оттеглят, Миличич е свободен да подпише с всеки един клуб в лигата.

От ръководствтото на Орландо първоначално искаха да задържат Миличич, но в момента цялото внимание и средства са насочени към подписа на един от най-атрактивните имена на пазара – Рашард Люис. Това обаче не може да стане преди идната сряда, когато се вдига мораториума и свободните агенти могат да подписват нови договори.
Орландо нямат да имат възможност да вземат Люис и в същото време да задържат Миличич. Заплатата на Люис се очаква да бъде от порядъка на 15 милиона долара.

Миличич, който бе избран под номер 2 в драфта през 2003 година, вкарва средно по 8 точки и овладява по 5 борби на мач през миналия сезон. Той бе избран от Детройт Пистънс, но не получи много игрово време, докато бе при тях.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи