Малко не достигна да изненадаме Франция


Малко не достигна да изненадаме Франция
Екатерина Димитрова (снимка: ФИБА)
15-07-2007 21:03

Женският отбор на България до 20 години загуби последния си мач от предварителната група на Евробаскет 2007 в София. Нашите изиграха много добре срещата си с един от фаворитите за титлата Франция и много малко не им достигна да се поздравят с успех. Състава на гостенките бе по-концентриран в самия край на мача и спечели със 64 – 57.

Българките вложиха голямо старание и заслужават адмирации за начина по който играха по време на целия мач. Много малко не им достигна да поднесат изненадата на турнира до този момент.
Както и вчера срещу Германия, отново ни надиграха в борбата под коша (34-51), но това бе очаквано с оглед голямата разлика в ръстово отношение между двата отбора.
За България най-резултатна бе играещата във френския Тарб Жаклин Златанова с 20 точки, а Екатерина Димитрова добави 18.
Ендед Мийем вкара 24 точки и грабна 11 борби за победителките от Франция.След тази загуба България продължава в следващата фаза на турнира в група F, но за съжаление влизаме там с 2 загуби. Това са пораженията от Германия и Франция, които се зачитат в следващата група. В нея нашите ще играят с отборите на Турция, Латвия и победителя от последния мач от тази група С между съставите на Италия и Чехия.
 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ ЕВРОБАСКЕТ 2007 ЗА ЖЕНИ (20)

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ ЕВРОБАСКЕТ 2007 ЗА ЖЕНИ (20)


СТАТИСТИКА НА БЪЛГАРИЯ (20)


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи