Калоян Иванов продължи с ВивеМенорка за още три години


Калоян Иванов продължи с ВивеМенорка за още три години
Калоян Иванов (снимка: ВивеМенорка)
16-07-2007 17:48 | acb.com

ВивеМенорка направи добро попадение, като подписа с българското крило Калоян Иванов за следващите три години, съобщава официалната страница на испанската лига ACB.com.

Калоян Иванов направи своя дебют в АСВ през миналата година, като оправда доверието на своите ръководители и изигра много добър сезон. Калоян вкара средно по 4.3 точки и овладя 1.4 борби за 10 минути на терена, което дава надежда на ВивеМенорка, че българинът може да има много по-добри показатели, ако получи повече доверие от треньорите на отбора.

Официалната страница на испанската лига подкрепя решението на ВивеМенорка да заложи на българина, който може да играе успешно на позиции 3 и 4 и при добро съдействие с по-опитните играчи в отбора ще донесат необходимия напредък в качеството на играта на отбора.

Брат му Деян пък от своя страна първо игра за втория тим на Каха Сан Фернандо, а после за Драк Инка във втората испанска лига LEB.
Братята близнаци в момента водят подготовка с мъжкият националния отбор, който се готви за допълнителните квалификации за Евробаскет 2007 в Испания.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи