Трейна продължава кариерата си в Ираклис


Трейна продължава кариерата си в Ираклис
Брад Трейна
26-07-2007 16:38

Американецът с италиански паспорт Брад Трейна ще играе в гръцкия Ираклис. 29-годишното крило прекара част от изминалия сезон в отбора на ЦСКА.

Трейна изигра 17 мача с отбора на „червените” и бе най-резултатния играч с 15.7 точки средно на мач. Той обаче напусна ЦСКА по средата на сезона (4-ти Февруари) веднага след поредната загуба от отбора на Лукойл Академик (79-82). В този мач на Трейна бе даден последен шанс, но той вкара само 6 точки. 196-сантиметровия играч започна сезона много силно, но впоследствие се получи голям спад в играта му. В много от случаите той бе обвиняван, че играе повече за себе си, отколкото за отбора.

Кариерата на Трейна е доста интересна, като той е играл за отбори като Бенетон Тревизо, Скаволини Пезаро, Телеком Бон, Гран Канария, Тенерифе и Туборг Измир.
Евентуален негов съотборник ще бъде националът на България Тенчо Банев, ако продължи кариерата си в гръцкия клуб. Към него обаче интерес проявява българския шампион Лукойл Академик и е възможно да не остане в Гърция.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи