Виденов ще бъде опериран у нас


Виденов ще бъде опериран у нас
Филип Виденов
27-07-2007 14:26 | Тема:Спорт

Баскетболист №1 на България за 2006 г. Филип Виденов ще се оперира у нас. 196-сантиметровият гард на испанския Кахасол е получил писмено разрешение от ръководството на клуба да се лекува в София, информира днешното издание на вестник "Тема:Спорт".

27-годишният счупи костица в стъпалото на десния крак преди седмица по време на тренировка на националния отбор в Правец. Интервенцията ще бъде извършена от може би най-добрия специалист в тази област д-р Тони Георгиев в частната му клиника в понеделник. Той ще постави и специален винт, който да ускори възстановяването. Обикновено при контузии като тази то отнема около два месеца. Диагнозата на Виденов – “фрактура на Джоунс” бе поставено именно от Тони Георгиев ден, след като Филип стъпи накриво и бе закаран да му бъде направена снимка в болницата в Ботевград.
Треньорът на националния отбор Константин Папазов се надява другите в отбора да направят така, че да се класираме на Евробаскет 2007, с което ще дадат възможност на Филип евентуално да участва на него при условие, че се възстанови.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи