Мъжете бият юношите в контрола


Мъжете бият юношите в контрола
Цветелин Иванов (снимка: levskibasket.com)
27-07-2007 14:42

Снощи мъжкият тим на България се оказа в ролята на спаринг партньор на юношите до 18 години, които водят подготовка участие в европейско първенство в Испания, дивизия А.

Мъжете победиха юношите в зала "Универсиада" със 101 - 76. В мача не взеха участие Тодор Стойков, Родерик Блекни, Хрисимир Димитров, Стефан Георгиев, Тенчо Банев и Йордан Бозов. Срещата пък бе водена от помощник треньора Георги Младенов, докато Константин Папазов изгледа мача като зрител.

Юношеският състав, който е воден от треньорския тандем Юлиан Аладжов и Марио Андреев тренираше досега без никакви контролни срещи. Благодарение на съгласието на Папазов това бе първата им контрола преди началото на Евробаскет в Испания. По-интересни имена в отбора са Христо Захариев и Любен Пасков от Спартак МВР, Божидар Аврамов от Черно Море ИГ, Димитър Маринчешки и Димитър Филипов от Лукойл Академик и Цветелин Иванов от Левски. Нашите са в група с Израел, Турция и Гърция. Българите летят за Мадрид идната сряда, а първия мач е на 3-ти Август срещу турците от 15.00 българско време. 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи