Коцев: "Кампът в Златибор остава незабравим спомен за децата"


Коцев: "Кампът в Златибор остава незабравим спомен за децата"
Коцев и Алексиев с децата в Златибор
30-07-2007 17:17

Лъчезар Коцев и Александър Алексиев от школата на „Шампион” се завърнаха от Златибор, Сърбия. Там те бяха завели 30 от своите възпитаници, които в продължение на 10 дни имаха удоволствието да се обучават заедно със свои връстници от Босна и Херцеговина и Република Сръбска на един от най-популярните баскетболни кампове в Сърбия.
„Много сме доволни, много добре ни приеха и ще остане незабравим спомен за децата” сподели Лъчезар Коцев за читателите на BulgarianBasket. „Изиграхме и две контролни срещи, със състава на Баня Лука. Спечелихме в една от тях. Имахме възможността да гледаме мачовете от Световното първенство за юноши до 19 години,” продължи Коцев. „Мачовете ги излъчваха на голяма видеостена. Беше много интересен финала, на който Сърбия победи САЩ. Бяхме общо 15 треньори и ползата от обмяната на опит с различни специалисти е много голяма.”

Коцев още сподели, че е назначен за официален представител на Златиборския камп за България и чакат Мирослав Пецарски, бивш играч на Партизан Белград и шеф на кампа да дойде на посещение у нас през Февруари. Целта ще бъде да направят така, че повече деца да имат възможност да вземат участие в кампа по-късно през следващото лято.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи