Националите заминаха за Белгия


Националите заминаха за Белгия
Константин Папазов (снимка: Gong.bg)
30-07-2007 19:05 | gong.bg

Националният ни тим по баскетбол замина за Белгия, където утре и вдругиден ще изиграе две контроли срещу домакините като част от подготовката си за допълнителните евроквалификации.

„Нормално е да искаме да победим, отборът е добре. Хубаво е, че мачовете са навън, защото първото ни гостуване в Босна е много важно”, заяви старши треньорът Тити Папазов пред gong.bg.

 „Оптимист съм и смятам, че залата ще е пълна за официалните мачове. На 18-ти, когато играем с Босна, а футболният Левски е лишен от публика и „сините” фенове могат да дойдат да ни подкрепят. Знам, че феновете и на Левски, и на ЦСКА обичат баскетбола”, сподели Папазов.
„Наясно сме със случващото се при съперниците ни. Надявам се, че ще имаме пълна информация и за Босна, и за Унгария. Днес подадохме документи за получаване на ЕГН на Родерик Блекни. В петък ще подадем необходимите документи и за издаването на лична карта. Пак благодаря на всички хора и институции, които помогнаха за извършване на процедурата”, каза още Тити на Аерогара София.


Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи