Две нови попълнения в УНИКС Казан


Две нови попълнения в УНИКС Казан
Виктор Кейру
01-08-2007 19:44

Отборът на УНИКС Казан, който ще се състезава в УЛЕБ Къп тази година подписа с двама нови играчи. Това са Николай Падиус от Динамо Московска област и Виктор Кейру от Спартак Приморие Владивосток.

 

197-сантиметровият Падиус има солиден опит в УЛЕБ Къп, след като преди два сезона достигна финала в Шарльороа, тогава с екипа на Арис Солун. По време на престоя си в ЦСКА Москва се състезава и в Евролигата. През изминалия сезон Падиус има средно по 11.6 точки на мач в руското първенство. 26-годишния играч е юноша на Спартак Санкт Петербург, и освен това е играл за Динамо Москва. През 2003 печели титлата в Русия с ЦСКА Москва.

 

Второто ново попълнение на УНИКС е Виктор Кейру. 200-сантиметровият гард прекара изминалия сезон с тима на Спартак Приморие Владивосток, като записва средно по 12.7 точки и 5.9 борби средно на мач. Преди две години отново е играл за УНИКС, също както и за Спартак Санкт Петербург. 23-годишния Кейру бе кандидат за миналодишния НБА драфт, но оттегли молбата си в последния момент.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи