Кроше за Аврамовски на тренировка


Кроше за Аврамовски на тренировка
03-08-2007 14:57 | gong.bg

Македонецът Синиша Аврамовски, който може отново да облече екипа на българския ЦСКА получил кроше на тренировка на националния си тим и то от съотборник – Перо Антич. Веднага след инцидента селекционерът Йовица Арсич изгонил Антич от заниманието, а после играчът отпрашил за Скопие
Спречкването станало на сутрешната тренировка на македонците във вторник веднага след пристигането на националите в Опава, а на следващия ден Перо Антич вече бил качен на самолета към дома.
Директорът на националния Илия Мерджановски се опита да обясни случката пред вестник „Македонски спорт”: „Какво може да се каже за нещо подобно освен, че не е добре да никой и най-вече за нас, които сме в Опава. Случилото ще се дискутира по-подробно след връщането на националния в Скопие.” Мерджановски потвърждава и твърдата позиция на треньора Арсич да отстрани провинилия се баскетболист.
Македония пък загуби от Чехия в контрола с 70:88 точки като гост, я заради контузия в коляното тази първа приятелска среща пропусна играчът на ЛукОйл Академик Ристе Стефанов.
Вече на македонска земя Перо Антич се разкая за постъпката си. 4Извинявам се на всички, на съотборниците си и особено на Синиша Аврамовски, с който съм добър приятел и се надявам така да остане.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи