Тити: Ще направим всичко, за да представим добре България


Тити: Ще направим всичко, за да представим добре България
photo: gong.bg
06-08-2007 18:59 | gong.bg

Баскетболистите ни отпътуваха за Босна, където в сряда вече гостуват в град Казин в първи мач от допълнителните евроквалификации.
„Преди всеки мач противникът се вижда адски силен на всеки треньор. Винаги има какво още да се желае, но смятам, че свършихме добра работа. Оценката са резултатите, макар и не винаги обективно, но това е спортът. Основното нещо, което исках от началото е да направим тази интеграция на младите играчи. Основната характеристика на българския баскетболист е, че е талантлив, че не е развит талантът му и, че има воля и характер. Научих се от най-големия, че не трябва да се обръща внимание на контузиите. Залата в Босна е малка за стандартите на Бивша Югославия”, заяви старши треньорът на националния ни отбор Тити Папазов.
 
„Предстоящият мач е от много важен. Босна е фаворит и победа като гост има изключително значение. Нашата човешка отговорност е да представим добре България. Химнът е допълнителна мотивация, а отборът ще замени Филип. От 8 милиона българи никой няма да иска повече от мен да победим в сряда. Ще бъда безкомпромисен.Нищо и никой няма да ме спре да търся успеха. Може да победим само с колектив, дух и характер, и добра атмосферата в съблекалнята”, коментира още Тити Папазов, който разкри още, че играчите ни са изнанадали натурализирания американец Родерик Блекни с торта по случай днешния му рожден ден.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи