Селтикс уговарят Реджи Милър да се завърне в баскетбола


Селтикс уговарят Реджи Милър да се завърне в баскетбола
Реджи Милър
09-08-2007 02:47

Обновеният състав на Бостън Селтикс се опитва да привлече легендата Реджи Милър в редиците си за новия сезон в опитите си да спечели 17-та титла в НБА.
"Винаги ми е приятно, когато моето име се споменава в лицето на някой, който може да помогне за спечелването на НБА титлата," каза Милър относно предложението. "Дискутирахме със Селтикс тази възможност и евентуалната ми роля в този отбор. Засега обаче аз се наслаждавам на работата си като коментатор в телевизионната компания TNT."
Милър, който става на 42 години този месец е изиграл 18 сезона в НБА, всичките със отбора на Индиана Пейсърс преди да се откаже от баскетбола през 2005. Той е на 13 място в цялата история на лигата с отбелязаните 25 279 точки и лидер по най-много вкарани тройки. Миналата година екипа с номер 31 бе закачен в залата на Индиана. Като допълнение на коментаторските си способности Реджи има и филмова компания , наречена "Boom Baby Productions".
Селтикс завършиха с негативен резултат миналия сезон (само 24 победи от 82 мача). Те имат спечелени само три плейофни серии през последните 9 сезона. В деня на НБА драфта обаче те привлякоха Рей Алън от Сиатъл Суперсоникс, а преди дни и едно от най-големите имена в момента в лигата - Кевин Гарнет. Те двамата заедно с Пол Пиърс ще формират едно от най-атрактивните трио играчи в НБА през новия сезон.
Треньора на отбора Док Ривърс все още се нуждае от допълнителна помощ за нещо повече през новия сезон. Може би той намира в Милър евентуален заместник на Алън, ветеран, който може да донесе необходимия опит от резервната скамейка.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи