Тити: "Огромно благодаря на публиката. На 18-ти ще е чудо"


Тити: "Огромно благодаря на публиката. На 18-ти ще е чудо"
Тити Папазов (снимка: Топспорт)
11-08-2007 21:12 | gong.bg

Баскетболистите ни и техният треньор Тити Папазов сърдечно благодариха на публиката в зала „Универсиада” след инфарктната победа над Унгария във втория мач от допълнителните евроквалификации. Българите успяха да се съвземат от кризата, в която бяха изпаднали в третата четвъртина и измъкнаха ценния триумф на родна земя.
„Предполагам, че това е нашият звезден миг в похода ни към Европейското. С изравнени възможности сме с Унгария. Бяхме в шок, но тогава публиката ни вдигна и показахме характер. Натрупа се умора. Огромно благодаря на публиката и се извинявам на всички, които бяха с нас сега.
Следващата събота се превръща в нашия звезден миг, защото хората ще мечтаят заедно с нас. Ако трябва да сме честни не съм доволен. Сега се радвам, че направихме прилична разлика. За мен отборът на Унгария е класен тим, но ние ще играем по-добре като гости там. Смятам, че нашият тим има перспектива. Убеден съм, че зала „Универсиада” на 18-ти август ще е чудо. Имаме да отмъщаваме на Босна!
Имаме още детайли, върху които да говорим. Блекни е джакпот, затова заминава за две дни за Гърция да се види с приятели и после се връща тук. Радвам се, че той е с нас. Обещали сме и заради Филип Виденов да се класираме в Испания. Имаме две константни фигури – Стойков и Блекни, а близнаците имат голямо бъдеще”, заяви щастливият Тити Папазов.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи