Ивайло Равуцов преминава в "Овергаз баскет"


Ивайло Равуцов преминава в "Овергаз баскет"
Равуцов се завръща в игра
14-08-2007 12:40

Ивайло Равуцов ще продължи треньорската си кариера в детско юношеската школа на „Овергаз Баскет”. Миналата година той изкара своя първи сезон като старши треньор в отбора на Спартак МВР. След като игра в предните две години в същия тим, Равуцов пое към треньорското поприще през изминалия година. Отборът на Спартак МВР записа само една победа през последния сезон, като Равуцов се опитваше да налага млади състезатели по време на целия шампионат.

С юношите на Спартак МВР той успя да завоюва сребърните медали от финалите на държавното първенство за тази възраст.
Като състезател Равуцов е играл в отборите на ЦСКА, Славия, Компакт Димитровград, Левски и Спартак МВР. Има прекарани три години и в португалския Сейшао. 

„Ще работя с подрастващите в „Овергаз Баскет,” заяви Равуцов. „Имам обаче сантименти към отбора на Спартак МВР и ще се опитам да им помогна да запазят мястото си в А-1. Ще играя за тях, ако отбора участва в такива квалификации. ”
До 22 Август в БФБ ще приемат заявки за участие в А-1 догодина. Освободени от квалификации са само отборите, участници в евротурнирите, а именно тези на Лукойл Академик и Спартак Плевен. В зависимост от подадените заявки ще има още отбори, които ще получат право да играят в А-1 без да се яват на поправка тази есен. Спартак МВР обаче няма как да е между тях вследствие на класирането си от миналата година.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи