Женският Лукойл почва само с 4 баскетболистки


Женският Лукойл почва само с 4 баскетболистки
Димана Макариева
15-08-2007 11:30 | Bourgasfootball.com

Едва четири баскетболистки на “Лукойл Нефтoхимик” ще започнат подготовка утре. Това са Катя Кордова, Димана Макариева, Камелия Михалкова и Маргарита Илиева. Всички останали момичета, включително и новопривлечените чужденки Амра Мехмедич от Босна и Барбора Фабианова от Словакия са ангажирани с националните си отбори. Такъв е и случаят с Зорница Костова, Радостина Славова и най-новото попълнение на “Лукойл Нефтохимик” Наталия Топалова.

“Селекцията можем да я считаме като приключена, най-много да вземем някоя от девойките ни” - заяви наставника Петко Маринов. Първоначално отборът ще провежда занятия в спортна зала “Бойчо Брънзов” и на бургаския плаж. В момента се уточняват летните контроли и лагери. Междувременно стана ясно, че бившите състезателки на клуба Елена Петрова и Жанет Жельова от новия сезон ще играят в тима на “Берое (Стара Загора).
Припомняме, че от стария състав на “Лукойл Нефтохимик” не бяха подновени договорите още на Анна Соколан и Зоя Станоева. Бистра Аладжова пък се събира с доскорошните си съотборнички Жельова и Петрова в “Берое”. Там 19-годишното крило ще играе със статут на преотстъпена.


Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи