Даниел Димитров работи по селекцията на Славия


Даниел Димитров работи по селекцията на Славия
Даниел Димитров
16-08-2007 13:18

Новият старши треньор на мъжкия Славия Даниел Димитров вече работи усилено по селекцията на отбора. Милен Виденов, Бойко Пангаров, Цветизар Гайдаров, Димитър Талов и Владимир Николов са само няколко от имената, които се спрягат за „белия отбор”. Предстои управителен съвет на клуба в понеделник, на който ще се обсъдят бюджетната рамка на тима за новия сезон и дали ще се участва на квалификациите за влизане в А-1.

„Целта ще бъде да се възродят баскетболните традиции в клуба,” заяви Димитров за BulgarianBasket.com. „Все пак Славия е най-стария столичен клуб и има богати традиции както във футбола, така и в баскетбола. Имам вече начертан план за подготовка, както и проведени предварителни разговори с доста баскетболисти. Остава шефовете в клуба да уточнят в началото на другата седмица дали ще играем на квалификациите за влизане в А-1 и с какъв бюджет ще разполага отбора за новия сезон.”
Даниел Димитров пое отбора на Славия преди две седмици. След като приключи  баскетболната си кариера като играч, той води като треньор тимовете на Спартак МВР и Дунав Русе.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи