Първа тренировка в Ямбол


Първа тренировка в Ямбол
16-08-2007 17:23

След дълги лутания в безпаричието, минали през подаване на оставка, все пак Иван Чолаков изведе баскетболният отбор на Ямбол на първа тренировка. За сега най-заслужилият треньор на Ямбол разполага само със 7 състезателя – Дечо Коешинов, Станислав Говедаров, Димитър и Мартин Хорозови, Стойо Чолаков, Милен Костов и Деян Парушев. Със сигурност напускат непоказалият добра игра миналия сезон Володимир Рижов, както и Лорънс Шаред. Възможно е да се привлече играч от Сливен и перспективен млад плеймейкър, но за сега все още не е ясно това. Стана ясно, че най-стабилният играч за предните 2 години в отбора Нинослав Тмушич няма да поднови договора си. Това е голям проблем за Иван Чолаков, след като се има в предвид, че Нино имаше изключителни показатели и беше безпорен боец под коша.

Първият етап от подготовката ще се проведе в митичната зала “Диана”, а вторият етап е планиран да се направи на южното ни Черноморие След това заниманията продължават в Ямбол.
Това е радостна новина за феновете на тази красива игра в Ямбол, които сериозно се бяха притеснили дали ще има баскетболен отбор в града. За сега това е факт, но все още се работи по намирането на основен спонсор.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи