Агаларева искана от Йединство Биело Поле


Агаларева искана от Йединство Биело Поле
16-08-2007 19:06

Бившата националка Маринела Агаларева е пред договор с Йединство Биело Поле. Черногорския отбор ще участва за поредна година в женската Адриатическа лига през новия 2007/2008 сезон. От 18 до 21 Октомври те ще домакинстват на турнира за купата на лигата.

Родената във Велико Търново баскетболистка ще навърши 30 години на 5-ти Септември. Тя е шампион и носител на купата на Македония през 2003 година с отбора на Охрид. Същата година е избрана за MVP в първенството на Македония. Следващия сезон играе финал в Адриатическата лига и печели купата на Хърватска с Госпич. По-късно преминава в отбора на Динамо Курск, а през миналото първенство почна в женския ЦСКА. Освободена след само 4 изиграни срещи за „червения” тим, тя продължава кариерата си в Полфа Пабианце в Полша.  Там изиграва 7 срещи и бележи средно по 3 точки на мач.
Друга състезателка, която е пред траснфер в Йединство е високата 192 сантиметра Миляна Пупович от Цървена Звезда. Черногорки завършиха миналата година на 9-то място със 7 победи и 13 загуби и не успяха да се класират за плейофите на Адриатическата лига.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи