Николай Падалски: „Тити има най-голямото сърце”


Николай Падалски: „Тити има най-голямото сърце”
Падалски: "Тити има най-голямото сърце"
19-08-2007 11:58

 „На Тити федерацията трябва да предложи веднага нов договор. Той е най-подходящия човек на този етап, той е най-искащия нещата да стават. Тити има най-голямото сърце и влага себе си така както никой друг не може. Той съживи отбора, вдъхна му увереност и хъс. Много му симпатизирам, никой като него не може да напълни така залата, както стана през последните два мача. Няма друг, който да работи върху собственото си усъвършенстване, той е „болен” за играта. В Русе всички му симпатизират, от продавачите в магазина до всички ангажирани с баскетбола. Той не само е атракция, но е всичко, от което се нуждае баскетбола ни в момента. Той ни кара да се мръднем и да замечтаем, за връщане на позиции, които вече само малцина помним.
Не Тити е виновен, че в основни градове няма баскетбол. Какви са бюджетите на клубовете и какво правим в тях? Трябва да се промени държавната политика и да се вкарат повече бизнесмени в баскетбола, това са факторите, които могат да променят нещата. И докато това все някога стане, Папазов трябва да остане треньор и да дерзае с тези, които може да свика под знамената. Момчетата имат потенциал, не е това , което трябва да е, но до участие на Европейско ще го докараме, макар и на следващото.
Не съм голям оптимист и за женския отбор, реално в страната има само 5-6 клуба, които работят както трябва. Жоро Божков и Господ да е, шансовете са много малки.
Тити и баскетбола ни като цяло имат нужда от нашата подкрепа сега, когато сме победители всеки може да те хвали и да те тупа по рамото. Трябва да остане.” сподели шефа на Дунав Еконт Николай Падалски.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи