Веселинов и Славейков заменят Бозов и Върбанов за мача с Унгария


Веселинов и Славейков заменят Бозов и Върбанов за мача с Унгария
Славейков ще играе в Будапеща
20-08-2007 17:05

Националният мъжки отбор на България излита днес с полет за Будапеща за последната квалификационна среща с отбора на Унгария. Буквално преди заминаването селекционера Тити Папазов изрази оптимизъм за предстоящия мач.

„Отиваме с единствената цел да спечелим,” каза Тити за BulgarianBasket.com. „Със сигурност има спад в духа на момчетата, но затова отиваме два дни по-рано, да се съсредоточим изцяло върху мача в сряда. Много е важно да победим и ще направим всичко възможно да го сторим. Пък и докато има малък шанс за класиране за допълнителния турнир, ще се надяваме това да се случи.”

В групата за Будапеща са включени неигралите в досегашните три квалификации Станислав Славейков и Веселин Веселинов. Те заемат местата на Йордан Бозов и Николай Върбанов, които няма да пътуват за унгарската столица.
Мачът е в сряда от 20.00 българско време в унгарския град Шомбатели и ще може да бъде наблюдаван по унгарския сателитен канал Sport 1. Единствения шанс да се класираме за допълнителния турнир в Менорка е да победим в Унгария и Босна да загуби от същия съперни идната събота.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи