Мъжкият Славия иска в А-1


Мъжкият Славия иска в А-1
Бойко Пангаров е едно от попълненията в Славия
22-08-2007 01:16

На заседание на управителният съвет на Баскетболен клуб Славия в понеделник бе взето решение мъжкия отбор да участва в квалификациите за влизане в А-1. Първоначалното решение бе тимът да играе в А-2, но шефовете на клуба са преценили, че ще осигурят бюджета на отбора за сезон 2006/07, ако отборът се класира в А-1.

Новият треньор на „белите” Даниел Димитров пък от своя страна работи усърдно по новата селекция на отбора. Първата тренировка ще бъде проведена в петък, 24 Август следобяд, а Димитров събира момчетата същия ден сутринта в 11.00 часа. Вече са ясни 6 имена, които със сигурност ще бъдат в отбора. Това са новопривлечените Бойко Пангаров от Спартак МВР, Милен Виденов от Дунав, Димитър Талов от Локомотив София, Иван Ценов (брат на Симеон Ценов от Черно Море ИГ) от юношеската формация на Лукойл Академик, Златко Георгиев от Спартак МВР и Венелин Велев от Септември. Със Славия ще започне тренировки и Вене Венев, който започна последния сезон в Самоков с Рилски Спортист, а по-късно игра в Русе за Дунав. Уговорката с него е, че ще играе за Славия, докато получи оферта от чужбина. Димитров води разговори с още играчи, но засега не споменава имена докато не станат факт.
Днес до 17.00 е крайният срок за подаване на документи в БФБ за участие във всички групи както при мъжете, така и при жените.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи