Берое 2007 започна, Мочева се отказва


Берое 2007 започна, Мочева се отказва
Мочева спира с баскетбола
22-08-2007 13:09

Женският отбор на Берое 2007 започна в понеделник подготовка за новия сезон. Те са приемник на БК Стара Загора, като повечето баскетболистки от състава остават в клуба. В момента на разположение на новияt треньор Алекси Алексиев са пет състезателки. Нели Пашева, Ралица Нанева плюс дошлите от Лукойл Нефтохимик Елена Петрова и Бистра Аладжова започнаха с отбора от Стара Загора. Дъщерята на известния наш гребец Николай БухаловВаня Бухалова  също тренира и ще играе за Берое 2007. Бухалова игра в Академик Пловдив в А-2 през изминалия сезон.

„Ще тренираме в Стара Загора докрая на месеца, след това заминаваме на лагер за 10 дни на Старозагорски бани,” каза Алексиев за BulgarianBasket.com. „Очаквам в началото на другата седмица към отбора да се присъединят Христина Минкова и Жанет Жельова. Отборът ще бъде допълнен с девойки от местната баскетболна школа.”

Освен горепосочените баскетболистки Берое 2007, националката Албена Бачкова се очаква да се включи към отбора веднага след приклюване на задълженията си с първия отбор на страната.
 Капитанът на тима от миналата година, 37-годишната Добринка Мочева е обявила, че няма да играе повече баскетбол и има други ангажименти.

Тимът от Стара Загора спечели бронзовите медали през изминалия шампионат.


Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи