Черно Море обявява спонсорите в понеделник


Черно Море обявява спонсорите в понеделник
Юношеската формация на Черно Море Е-он
25-08-2007 16:47

Черно море ще обяви в понеделник всички споносори, които ще помагат на клуба през идващия сезон. Общо четири са фирмите, които ще осигурят бюджета на варненския клуб през новия сезон.

Детско-юношеската школа на "Черно море" ще бъде финансирана както и през изминалата година от  Е.он - България. За мъжкият тим пък спонсорите ще са трима – Асен Христов с "Евроинс", Павлин Николов с "Интерком груп" и Михаил Михов с „Леденика”. Христов за известен период от време бе начело на Спартак МВР, Михов пък подпомага националния отбор на България.
Основно отборът от Варна ще залага на Левен Белберов, Богдан Боев, Пламен Алексиев, Владимир Маринов, Веселин Георгиев, Атанас Пенев и Николай Колев. Очаква се съставът да бъде запълнен с по-добрите състезатели от добрата юношеска школа на клуба. Наскоро се разбра,че Александър Боич няма да бъде в отбора и ще играе в Чехия. За сметка на това в морската столица се чакат всеки момент да пристигне на проби сръбски център, който да засили борбата под коша.

През изминалия сезон Черно Море стана на трето място и извоюва бронзовите медали в първенството на страната. Кадетите на клуба пък станаха шампиони на България.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи