Босна и Унгария в спор за първото място в групата


Босна и Унгария в спор за първото място в групата
Босна на крачка от класирането
25-08-2007 16:47 | gong.bg

Босна и Херцеговина и Унгария ще определят победителя от групата ни в допълнителните евроквалификации за Европейския шампионат в Испания. Това е  последния мач в групата, а българските баскетболисти вече изиграха всичките си срещи и нямат шансове да продължат напред, съобщава Гонг.
Мачът е от 21 часа българско време тази вечерв Цазин, а Босна е абсолютен фаворит за класиране напред. Те ще го направят дори и да загубят до 15 точки разлика.

 „Мачът има специално значение да нас, но и за унгарците, защото отборът, който завърши последен в класирането ще играе турнир за оставане в А дивизия. Не мисля, че унгарците вярват, че могат да ни победят с 16 точки разлика, но ние няма да правим сметки. Бяхме по-добри в първия двубой и няма причини да не покажем същото пред нашите фенове”, коментира старши треньорът на Босна Ненад Маркович.
Другите два фаворита за място на турнира в Менорка са Израел, които гостуват на Белгия и ще бранят 19 точки преднина и Македония, на които пътя към Испания минава само след задължителна победа в Швеция.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи